FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN

hits

En gang i fjor mistet jeg blogglysten og egentlig motivasjon til alt. Ting ga ikke mening for meg i det hele tatt og dermed ble bloggen lagt lengst bak i hodet mitt. Jeg har tenkt lenge på å begynne å blogge litt smått igjen og nå har jeg slettet alle gamle blogginnlegg og bestemt meg for å prøve. Blogging er noe jeg har savnet veldig. Savnet å uttrykke meg med mine ord og mine tanker. Savnet de faste leserne mine og kommentarene jeg fikk. 

Starter med å fortelle litt om de siste månedene. 
Har fylt 19 år, noe som jeg ikke har feiret. Men tenker som så at det er bedre å feire når jeg kommer til et rundt tall. Jeg måtte flytte for et par måneder siden og har siden da bodd litt hos ei vennine, litt hos min far og endte opp på internatet på skolen etter det. Nå har jeg vært heldig å fått meg en utrolig koselig leilighet på Ulefoss som passer meg ypperlig. Jeg har også vært russ og hatt en helt fantastisk russetid som endte litt dårlig, med litt for mye red bull som blandevann. Ups, stupid girl. Jaja, kan vel si at jeg har lært at red bull ikke er noe for meg nå. Etter russetiden, så er det jo selvfølgelig naturlig at eksamen kommer. Hmm, eksamen ja. Hva skal jeg si? Den gikk forsåvidt rett vest for meg. Sto på muntlig med en sterk 3, holdt på å stryke på norsk og for å toppe det hele. Jeg strøyk på matteeksamen. Men den kan jeg heldigvis ta opp igjen i november og stresser ikke med det enda. Sto i alle fag og gikk ut av påbygg med 2 i snitt. Så må jeg ikke glemme at jeg har tatt tatovering! Har hatt lyst til det lenge og visst lenge hva jeg ville ta. Tatoveringen er dedikert til oldemoren min, en helt fantastisk person som døde for noen år tilbake. De siste ukene som har vært nå, har jeg savnet vennina mi i Notodden masse, samtidig som jeg har tenkt lenge på å besøke den gamle læreren min fra barn og ungdom. Ja, jeg besøkte læreren min. En lærer som henne er sjeldent man finner. Hun var støtteapparatet mitt gjennom hele andre året. En lærer som hadde troa på meg og som alltid kom med positive ord. Derfor var jeg med henne og den nye barn og ungdomsklassen på tur og hadde en koselig gåtur sammen etterpå. Var mye gledestårer der og en rygg som var full av myggstikk når jeg kom hjem. 

I skrivende stund koser jeg meg i den nye leiligheten og begynner å få ting på plass. Så til slutt vil jeg bare si at det er godt å være tilbake! 

Postet av: Linea
Så fint du er tilbake!

Får følge litt med på bloggen jeg da :)
23.06.2014, 17:08
URL: http://lin3a.blogg.no
Postet av: veronicagjaeerum
så koselig :-)
23.06.2014, 18:20
URL: http://veronicagjaeerum.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

P R E S E N T A S J O N
Her kan du skrive litt om deg selv :-))

K A T E G O R I E R
Blogg


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
April 2018
Mai 2016
Juli 2014
Juni 2014