FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN

hits

Hvem er jeg egentlig? Hva er mine planer for livet? Hvor ser du deg selv om 20 år? 
For å være helt ærlig, jeg vet ikke. Jeg aner ikke! Hadde jeg blitt spurt om dette for 2 år siden, ville jeg svart at en dag skal jeg bli barnevernspedagog og om 20 år, har jeg barn, mann, hus og bil og driver med musikk. For 2 år siden hadde jeg planer. Planer om å klare å fullføre videregående med glans, planer om å gå på høyskole. Planer om at jeg aldri skulle bli usikker. Jeg var ei sjenert jente som for det meste holdt meningene sine for seg selv. Hvor ble den jenta av?

 Jeg har gjort og sagt utrolig mye dumt de siste to årene. Altså det siste halvåret har vært verst. Hodet mitt har ikke vært på riktig plass i det hele tatt og det er fortsatt ikke der det burde være, men det kommer seg. Kanskje jeg finner tilbake til den uskyldige og snille Veronica. Kanskje den jeg har blitt, er den jeg kommer til å være, men jeg jobber med meg selv hele tiden for å bli en bedre versjon. 1 friår er hvertfall det neste på planen min. 1 år til å finne tilbake til meg selv. 1 år til å få nye bekjentskaper og fokusere litt på fremtiden. 

 Postet av: Stian
Finne seg sjøl er det viktigste du kan gjøre for både deg selv og hele verden det Veronica, og om en viste akkurat hvor en kom til å være om 20 år så hadde livet vært ganske bortkastet og kjedelig i de 20 åra i alle fall..!! =) Lykke til, og glem aldri å leve livet, for det er just det som er hoved poenget med å ha et liv..! ;)
05.07.2014, 05:11

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

P R E S E N T A S J O N
Her kan du skrive litt om deg selv :-))

K A T E G O R I E R
Blogg


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
April 2018
Mai 2016
Juli 2014
Juni 2014