FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN

hits

Wow, dette var rart. Lenge siden jeg i det hele tatt har vært innom bloggen. Grunnen til det er nok at blogging ikke er en del av den personen jeg har blitt. Samtidig hadde jeg mange tanker som jeg ville skrive ned en plass, men som jeg også ville dele med noen. 

Så here we go: 

Det er en ting som plager meg veldig mye. Det er at mange er veldig dømmende når det kommer til plastisk kirurgi. Det har seg sånn at de fleste som går inn for en slik operasjon, gjerne har veldig dårlig selvtillit og vil gjøre noe med dette. Det som er idioti, er jo såklart samfunnet vi lever i idag som får oss til å vurdere sånt. Men then again; desverre kan vi ikke gjøre noe med samfunnet uansett hvor mye vi prøver. Vi har de som dømmer deg uansett hva du gjør. 

For noen år siden bestemte jeg meg for å ta min aller første operasjon. Jeg gikk i åttende klasse og var på den tiden ganske følsom for kommentarer. Jeg var lei av at de rundt meg (dette gjaldt både familie og venner) skulle kommentere at jeg hadde utstående ører. Så jeg fikset på ørene mine. Selv om jeg har måttet fikse på de på nytt, er ikke dette noe jeg angrer på. 

Neste år skal jeg gå inn for en ny operasjon som da er litt større og som har med at kjeven min er skjev og dette er ikke bare synlig på tennene mine, men også i ansiktet mitt og dette har gjort at siden jeg gikk på mellomtrinnet har jeg måttet (ikke turt å vise frem) holde hendene foran munnen når jeg ler eller smiler. Jeg har også lyst å ta neseoperasjon og hakeløft. 

Mange tenker nok at jeg følger samfunnet og dets syn på hvordan mennesket skal være. Men igrunn så vil jeg ikke si at det er sånn. Man har komplekser og jeg har bare lyst å føle meg som meg selv, for det gjør jeg ikke nå. 

Peace out ✌🏼️

P R E S E N T A S J O N
Her kan du skrive en liten tekst om deg selv :-))

K A T E G O R I E R
Blogg


A R K I V
April 2018
Mai 2016
Juli 2014
Juni 2014